- Halaman utama
- Paris
- Asrama di Paris
- Beautiful City Hostel
Beautiful City Hostel, Paris
Harga untuk seorang semalam (Termasuk VAT)
Gambaran keseluruhan
Teks ini telah diterjemah secara automatik
With Wi-Fi and a/c, this hostel opened in 2013 in the trendy Belleville district of Paris.
The Beautiful City Hostel enjoys a fantastic location near the Canal St Martin, and is simply but stylishly furnished throughout. It offers a choice of 27 double rooms and beds in dormitories for 3, 4 or 6 people. All rooms come with an en suite bathroom, free Wi-Fi, heating, and air conditioning, hairdryer and free sheets and towels.
The hostel also offers a breakfast buffet, a 24-hour reception and a luggage-storage service.
The hostel is located in a vibrant neighbourhood packed with vintage boutiques, arty cafés and trendy bars. The beautiful Buttes-Chaumont Park is a 10-minute walk away, and a 20-minute stroll will bring you to the famous Père Lachaise cemetery. Many top attractions, from the cathedral of Notre-Dame to Montmartre, are just 15 minutes away by metro.
Dengan Wi-Fi dan a / c, asrama ini dibuka pada tahun 2013 di daerah Belleville yang bergaya di Paris. The Beautiful City Hostel menikmati lokasi yang hebat berhampiran Canal St Martin, dan semata-mata tetapi dilengkapi dengan bergaya di seluruh. Ia menawarkan pilihan daripada 27 bilik double dan katil di asrama untuk 3, 4 atau 6 orang. Semua bilik dilengkapi dengan bilik mandi en suite, Wi-Fi, pemanasan dan penyaman udara, pengering rambut dan cadar percuma dan tuala. Hostel ini juga menawarkan bufet sarapan pagi, kaunter penyambut tetamu 24 jam dan perkhidmatan bagasi-simpanan. Maklumat lanjut Asrama ini terletak di kawasan kejiranan yang meriah penuh dengan butik vintaj, kafe berseni dan bar yang bergaya. Yang indah Buttes-Chaumont Park berada dalam jarak 10 minit berjalan kaki, dan 20 minit berjalan kaki akan membawa anda ke terkenal Père Lachaise tanah perkuburan. Banyak tarikan, dari katedral Notre-Dame ke Montmartre, hanya 15 minit perjalanan dengan metro. sembunyi maklumat lanjut
Ulasan pelancong TripAdvisor


Butiran premis
- Sarapan
- Sarapan tersedia
- Internet
-
- Ruang umum: Internet WiFi di ruangan umum, PERCUMA
- Bilik-bilik: Wi-Fi, PERCUMA
- Tempat Letak Kereta
- Persendirian: Tidak tersedia
- Awam: 100 meter
- Daftar masuk
- Daftar masuk dari 15:00, Daftar keluar sebelum 11:00
- Kemudahan-kemudahan bilik
-
- Penyaman udara, PERCUMA
- Pemanas
- Pengering rambut
- Peti deposit keselamatan
- Kemudahan-kemudahan am
-
- Penerimaan tetamu 24jam
- Anak tidak perlukan katil PERCUMA, Berumur hingga 2 tahun(-tahun)
- Kad kredit diterima
- Lif
- Pejabat bagasi
- Akses kerusi roda
- Tuala & cadar, PERCUMA
- Ruang istirehat TV
- Tempat-tempat tersedia
- Tempat-tempat menarik
Beautiful City Hostel: Lokasi dan pengangkutan
Teks ini telah diterjemah secara automatik
Metro: Belleville (M2 and M11), 400 metres.
Bus stop (various lines): 500 metres.
Train: Gare du Nord, 2 kilometres.
Metro: Belleville (M2 dan M11), 400 meter. Perhentian bas (baris pelbagai): 500 meter. Kereta Api: Gare du Nord, 2 kilometer.
Ulasan dan komen tetamu budgetplaces untuk Beautiful City Hostel
Ulasan pelancong TripAdvisor
Komen tetamu -
Ulasan pelancong TripAdvisor
berdasarkan 213 ulasan pelancong